Idag startade jag min Pawpedskurs. En internetkurs som i den här första delen i huvudsak handlar om kattägande, men jag går den mest för att senare kunna gå vidare till mer fördjupande avelskurs. Men jag ser fram emot de följande veckorna och det kommer bli både roligt och givande tror jag. Har suttit med första uppgiften nu ikväll.

Kattungarna ägnar nu mer tid utanför hagen än innanför. Vi har inte fått tag i någon bra plast till gallret utan de trycker sig ut och senaste dygnet har de nog bara tryckt sig in igen för att gå på lådan. De håller sig ännu mest i vardagsrum och hall, men tar ibland små turer till köket och badrummet. Impa finns alltid i närheten och övervakar sina små.

De blir allihopa också mer och mer sociala. Kommer glatt springande när man ropar och sitter nedanför soffan och skriker och vill gosa och busa. Acid är nog den allra mest sociala som hellre ligger i knät hos oss än leker med sina syskon. Igår när jag låg i soffan med migrän mer eller mindre hela dagen så hade jag sällskap av honom i princip hela tiden. Helt underbar kille är han, Acid!

Tänkte ta lite lekbilder på kattungarna, men när jag väl kom mig för att ta fram kameran så var Ajani den enda som var igång, så det blir lite Ajani-special i bildväg den här gången, även om jag fick en bild på Ambush innan han sprang rätt in i mjölkbaren och fastnade där 😉

Här är vår söte lille högljudde röding!